Terug naar Nieuws

Geslaagde FUN-dag voor Jonge Mantelzorgers bij SC Heerenveen

Gepubliceerd op:
Geslaagde FUN-dag voor Jonge Mantelzorgers bij SC Heerenveen

Zaterdag 25 november was een dag vol voetbalplezier voor 26 jonge mantelzorgers die te gast waren bij de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Fortuna Sittard in de Skybox van Ausnutria. In samenwerking met Caleidoscoop Heerenveen en De Droombox heeft Sociaal Werk De Kear kunnen zorgen voor een onvergetelijke dag voor deze jongeren.

 

De dag begon met een exclusief kijkje achter de schermen van het Abe Lenstra Stadion en is er een groepsfoto gemaakt bij het veld.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de jongeren getrakteerd op een heerlijk buffet in de skybox. Hier konden ze niet alleen genieten van lekker eten, maar ook hun voetbalkennis testen door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen. SC Heerenveen bleek oppermachtig en won de wedstrijd met 3-0 tegen Fortuna Sittard. Danish had deze eindstand voorspeld en kreeg daarom een gesigneerd wedstrijdshirt van SC Heerenveen.

Na de wedstrijd stond er nog een verrassing op het programma. De Jouster Andries Noppert, een internationale keeper, bracht een bezoek aan de jonge mantelzorgers. Noppert hield een inspirerende toespraak voor de jonge mantelzorgers en beantwoordde vragen van hen. Als kers op de taart werden er enkele prijzen verloot, waaronder een sjaal en een gesigneerde bal. Tygo en Lieke gingen naar huis als gelukkige winnaars.

We willen graag SC Heerenveen, De Droombox en Ausnutria bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische avond. Samen hebben we gezorgd voor een onvergetelijke FUN-dag voor de jonge mantelzorgers, vol voetbalplezier en bijzondere ontmoetingen.

29-04-2024

Vacature Managementassistent

Als enthousiaste en gedreven managementassistent ondersteun je de directeur en de MT leden op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied. Jouw focus ligt met name op ondersteuning bij de Kear vanuit Joure.
Lees meer