Terug naar Nieuws

Hunted in Joure

Gepubliceerd op:
Hunted in Joure

Vrijdagavond 15 december organiseerden Sociaal Werk De Kear Politie De Fryske Marren en Handhaving Hunted in Joure. Hierbij probeerden ruim 170 jongeren een uur lang uit handen van de hunters te blijven. 

Vanaf de Bredeschool werd de jeugd losgelaten om zo snel mogelijk langs drie stempelposten bij Sporthal De Stuit, het Blauwhofveld en het Heremapark te gaan zonder gepakt te worden. Waar de jongeren alleen gebruik mochten maken van hun benen, mochten de hunters zowel rennend, fietsend als met de auto de achtervolging inzetten.

Met een ruim speelgebied was het voor de hunters soms nog een opgave om de jongeren te vinden. Tientallen jongeren wisten zonder gepakt te worden met een volle stempelkaart op het eindpunt te komen.

Foto's

Bekijk ook

07-05-2024

Watersportfestival CSG Bogerman Balk

BALK - Woensdag 17 april hebben 197 leerlingen van het CSG Bogerman kennis gemaakt met watersport tijdens 'Het Watersportfestival' in Balk. Sociaal Werk De Kear, FIIF - Sportbedrijf DFM, WSV Sleattemermar, Zeilschool de Ulepanne en Zeilschool De Stipe sloegen de handen in één om het festival mogelijk te maken.
Lees meer
 
29-04-2024

Vacature Managementassistent

Als enthousiaste en gedreven managementassistent ondersteun je de directeur en de MT leden op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied. Jouw focus ligt met name op ondersteuning bij de Kear vanuit Joure.
Lees meer
 
29-04-2024

25 mei Kennismakingsochtend voor jongeren met een beperking bij Pegasus Lemmer (aangepast sporten)

Gymnastiekvereniging Pegasus in Lemmer nodigt kinderen en jongeren met een beperking samen met hun ouder(s)/verzorger(s), uit voor een speciale kennismakingsochtend vol plezier en beweging op 25 mei 2024 van 10.00 tot 12.00 uur.
Lees meer