Terug naar Nieuws

Vrijwilligersfestival 7 december 2023

Gepubliceerd op:

Het vrijwilligersfestival is exclusief voor actieve vrijwilligers binnen gemeente De Fryske Marren & een introducee/introducé.

1700482483529_1241_1755_1700482953.jpg Aanmelden kan via het aanmeldformulier (scan hiervoor de QR-code hiernaast) óf via vip@sociaalwerkdekear.nl.
Vermeld bij je aanmelding; je naam, telefoonnummer, de organisatie waar je vrijwilligerswerk doet en aan welke workshop je deel zou willen nemen.

We kunnen bij het festival maar een maximaal aantal deelnemers ontvangen.
Wacht dus niet met aanmelden want.. VOL = VOL!

Spreker Edino van Dorsten!
Niemand minder dan Edino van Dorsten is onze spreker!
Edino is één van de kinderen van Ruinerwold. Met zijn inspirerende verhaal en motivatie, motiveert hij anderen om positief te blijven. Zijn inspirerende boodschap en inzet
zijn een bron van hoop en moed voor iedereen die streeft naar veerkracht en groei. Naast spreker is Edino o.a. ook ambassadeur van Stichting Het Vergeten kind.

15.30 uur - 16.15 uur

VOL = VOL!

Scan de QR-code om je aan te melden

 

07-05-2024

Watersportfestival CSG Bogerman Balk

BALK - Woensdag 17 april hebben 197 leerlingen van het CSG Bogerman kennis gemaakt met watersport tijdens 'Het Watersportfestival' in Balk. Sociaal Werk De Kear, FIIF - Sportbedrijf DFM, WSV Sleattemermar, Zeilschool de Ulepanne en Zeilschool De Stipe sloegen de handen in één om het festival mogelijk te maken.
Lees meer